Over mij

Hi, ik ben Debbie en samen met mijn gezin woon ik in de buurt van Rotterdam. Sinds ik op mezelf ben gaan wonen, is er geen dag voorbij gegaan dat ik niet heb gekookt en zo is vanuit een passie mijn bedrijf ontstaan. Ik blog al een aantal jaar op Deb’s Bakery & Kitchen waar ik mijn recepten deel en mijn volgers zoveel mogelijk wil inspireren om zelf de keuken in te duiken. Vorig jaar ben ik voor mezelf gestart als ondernemer en het is tijd voor de volgende stap: Deb’s Food Creations.

Eten verbindt en zoals Anthony Bourdain ooit zei: You learn a lot about someone when you share a meal together. Samen eten zorgt voor de mooiste gesprekken, urenlang tafelen, proeven, ervaren, beleven. Eten gaat om meerdere zintuigen en bepaalde smaken doen iets met je. Ze roepen herinneringen op en emoties, verleiden en prikkelen je. Daarom vind ik het zo mooi om mensen te laten zien dat lekker eten niet moeilijk hoeft te zijn. Met Deb’s Food Creations help ik jou om precies die verbazing en verrukking rondom goed eten op te roepen.

Ik ben enorm enthousiast over eten en kan dat op een creatieve manier goed overbrengen. Zo enthousiasmeer ik anderen ook!